Infy ??Niley

visi:

Hiji pamimpin di wahana listrik ngecas panyadia solusi, patokan téhnologi dina industri kakuatan.

misi:

Promosi ngembangkeun energi renewable liwat, inovasi téhnologis.

nilai:

Originalitas: terus narékahan pikeun kaunggulan.
Kualitas: Sukaraja, Tasikmalaya Palanggan, kualitas munggaran.
Ngabagikeun: Tim Gawé, Tumuwuh Kalawan babarengan, Bagikeun Kasuksesan nu.

RighInfo002226-img1